Det är okej att säga åt folk när det ska känna?!

Okej jag vill inte låta helt okänslig, för det som känner mig vet att jag inte är det! MEN varenda blogg man går in på, varanan FB-status man ser har denna videon det är okej att känna eller va tusan det står. Jag kommer inte lägga upp den i bloggen, jag kommer inte ha den som FB-status, för vet ni vad?! Jag är trött på att folk säger åt mig när jag ska känna saker, när jag blir tillsagd vad jag ska tycka är hemskt. Jag är less på att det skickas runt video klipp med bilder på barn som har misshandlats till döds av sina styvföräldrar. JAG BEHÖVER INTE SE DOM! Alla som slår ett ögonlock förbi nyheterna, aftonbladet, går bra stan någon gång i sitt liv vet alla alla dessa problem existerar. Det är inte det att jag inte menar att man ska sluta helt med de, men snälla någon, sluta trakassera folk med de. I detta lilla landet lagom kan vi inte fortsätta med att göra saker lagom, måste vi hjärntvätta folk till att må dåligt över hur dåligt andra har de?


O jag vet jag behöver inte kolla på alla dessa klipp, det gör jag inte heller.
Men jag stör mig likförbannat på att alla vill att jag ska de!anmäld dig HÄR

Postat av: stina

söt header! använde du ps för blommorna och de i bakrunden?:)

2011-09-08 @ 17:19:26
URL: http://stinablomgren.blogg.se/
Postat av: MsSophie

fin blogg!/MsSophie

http://www.improveme.se/mssophie

2011-09-08 @ 17:35:50
URL: http://www.improveme.se/mssophie
Postat av: Elina

Jag håller med dig! Jag vill inte heller få alla videos som skickas runt! Puss

2011-09-08 @ 17:48:31
URL: http://livetsomjag.se
Postat av: Rebecca

Aww tack så mycket! :D

Tack, detsamma! :)

2011-09-08 @ 17:49:15
URL: http://rebeccaedman.blogg.se/
Postat av: MADDES

tack så mycket

2011-09-08 @ 18:25:06
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag håller med dig till viss del -- jag tycker att det är okej att informera och vädja till hjälp från andra, men det känns så tillgjort när man gör reklam för olika välgörenhetsorganisationer på det sätt man gör. Det känns som att man försöker skapa dåligt samvete, och det blir bara fel.sv. Jag läste att det hade gått bra för övrigt i ett tidigare inlägg, vilket jag är glad över, men hur gick det att sova?

2011-09-08 @ 18:48:01
URL: http://liisiish.blogg.se/
Postat av: Adine

Jag upplevde också att varenda blogg jag gick in på hade den videon, så till slut tittade jag på den. Den var sådär och som Lisa (ovan) skriver så är videon ute efter att man ska tycka synd om folk. Såklart att det inte är kul med människor som har cancer, oavsett ålder! Men vad kan vi göra åt det? Egentligen?

Svar: Tack så jättemycket! <3 Är riktigt nöjd med dem :)

2011-09-08 @ 19:46:50
URL: http://justbeingmyself.blogg.se/
Postat av: Adine

Svar: Precis, det blir helt enkelt för mycket. Men jag antar att det inte är lätt att göra sådana filmer.. Men att sprida den så mycket ger ju, som du skriver, bara motsatt effekt och man väljer att inte se den. Kanske räcker med att de visar den på tv:n istället!

2011-09-08 @ 19:55:50
URL: http://justbeingmyself.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: