Julafton?!

Ojojoj julen börjar närma sig med storm steg och vad händer? Denna panik, planering gaaah. Det skall köpas julklappar till höger och vänster och det känns som om varenda kotte vill lägga band på en.
Det klassiska problemet, iallafall för skilsmässo barn (?). Vem skall man fira julen med? Mamma, pappa, släkten, eller sin egen respektive? Är det bara jag som anser detta vara totalt ångest framkallande?
Detta år har jag dock gjort de enkelt för mig, jag stannar hemma! Mamma är i Turkiet och Farsan i Sydamerika.
Dock har ju sambon släkt som vill lägga band på honom, men då får han nog besöka dem själv. Men risk för att låta, ja vad ni än tycker de låter som. Ska jag inte träffa min egen släkt på julen vill jag nog inte träffa någon annans heller.
Julen för mig är en helig famijle högtid, inte för allt med de religiösa utan för att det är en stund då man bara får ha en helt underbar dag med folk man tycker om.

Hur gör ni alla andra där ute under julen? Är ni sådana som försöker klämma in 5st familjer på samma dag/självaste julen?Önskelista 2010

  • Fixa håret/förlängning/färgning
  • Läpparna?
  • Kläder
  • Smycken
  • Kinect
Känner för lite förändring om ni tycker att min önskelista låter väldigt utseende fixerad ;). Kan ju inte springa och ta en ny tattoo för varje gång jag blir uttråkad. Är det bara jag som blir less på mitt utseende var 3e månad?Hemma igen

Tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder från helgen, som blev utgång både fre och lör.
Ludde fick en chokladkalender
ME
Mycket nöje!
Hur såg eran helg ut?

Mot stan! - Fick gå lite tidigare idag

Nu drar jag mot stan för att träffa upp Sebastian och Ludvig för att handla lite mer julklappar! Redan lagt ett par tusen på dem, men men.... Hur mycket läger ni ut på julklappar?

 

Hörs imorgon!


Helgen är över

Och det är dags för jobb igen. Varför åker alltid alla inlägg bort? Jo, ja jag vet inte... Jag vill inte blogga. Men jag vill. Men jag orken, mm det är så himla mycket just nu... Både hemma, och på jobbet. Helt slut i kroppen, och själen. Men jag kämpar på.