Läsare Psykolog Tvätt

Vill bara börja med att säga STORT tack för den fina kommentaren som hade lämnats hos mig igår kväll. Den gjorde verkligen min morgon! Läsar statistiken sjunker ner, men inte så konstigt när man inte pressar ut x antal inlägg om dagen. Därför blir jag så otroligt glad när folk faktiskt kommer tillbaka och bryr sig om lite mera innehållsrika inlägg. Även om det kommer bli en den hjärndöda inlägg med ;)


Tack i alla fall!

Men då var veckan i rullning då.
Ludvig jobbar kväll tis-tors och jag blir ensam hemma. Liten ensam och stackars, eller hur var det!? Nej, jag ska nog klara mig. Tar en förebyggade besök hos psykologen idag. Skämt och sido! Har fått ställa in de senaste besöken så känns skumt att gå dit nu. Vad ska jag säga?! Oh no mitt favorit fik på stan har precis stängt ner hur skall jag klara mig? Jag får magsår för ett bröllop som skall ske om ett år, och min kille är allmänt underbar! Världsliga problem va? Men lika bra att gå dit, jag har ju börjat en gång av en anledning och man ska väl inte ta för lätt på saker kanske och bara skita i dem så fort de händer något bra.
Just de, tvätta 100kg tvätt skall jag göra också... KUL!
Vi hörs ikv! :)

Postat av: Anna

Det var det! haha tack detsamma :)

2011-04-12 @ 14:19:36
URL: http://aannabelle.blogg.se/
Postat av: j e n n i f e r

sv: usch va jobbigt!:/

2011-04-12 @ 16:03:16
URL: http://jennifersund.blogg.se/
Postat av: sanna och wilma

svar; Ja, det är det verkligen!!

Hoppas allt är bra

kram :-)

2011-04-12 @ 17:15:00
URL: http://tobelieve.devote.se
Postat av: Lisa

Njae i början blir det väll inte så snyggt men man lär sig ganska snabbt :) tar väldigt lång tid bara och är dyrt att köpa in lampan.

2011-04-12 @ 18:27:29
URL: http://lisbom.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: